KOJ E BONGO?Bongo e drzok, smešen, super-inteligenten majmun.

ToJ e roden vo doždovnite šumi na Borneo i po prikažuvanjeto na znaci na super-inteligencija (toj ja kazuva azbukata nanazad na ne pomalku, no 100 različni jazici na vozrast od eden mesec), Bongo odluči da istražuva i nadvor od doždovnite šumi. Toj nikogaš ne pogledna nazad!

Po patuvanje okolu svetot i doživuvanje avanturi od poveḱe koj koj bilo majmun (ili čovek) na zemjinata topka toj, slušna povik od daleku. Toj odluči da skokne od pristaništeto na plažata Santa Monika vo L.A, vo Tihiot okean i zapliva prema Sidnej, Avstralija; Bondi Bič, da bideme potocni.

Do den denesen Bongo živee na plažata vo Bondi. ToJ ima sè – priroden talent, mnogu sonce i prekrasen okean za gledanje sekoj den. Naoružan so svojata brilijantnost i negoviot mobilen telefon, toj može da go napravi ona što najmnogu saka, da odgovori na vašite prašanja.

Vo posledno vreme toj se koleba, razmisluva za patuvanje povtorno. Toj često ima potreba da ja poseti Makedonija i nejzinite prekrasni i neotkrieni ubavini. No se razbira, toj go zema mobilniot telefon so sebe!

Toj ima neverojatna sposobnost da doznae lični informacii za bilo koj, bilo kade!

KORISTENJE BONGOKoristenjeto na Bongo e tolku ednostavno, sekoj nad 16 godišna vozrast i so dozvola za plaḱanje može da go koristi! Bongo e tuka da vi dade odgovori na vašite prašanja koga ḱe vi treba, vednaš.

Se što treba da napravite e da ispratite poraka so prašanje na 149446 i Bongo ḱe dostavi odgovor direktno na vašiot mobilen telefon vo najbrzo vreme. I najdobriot del vo toa e deka vkupnata usluga (so vklučen DDV) e 59MKD kon site mreži, za edno prašanje!

Vie mora da bidete nad 16 godini i da imate dozvola za plaḱanje, i Bongo vi e na raspolaganje na sekoja mobilna mreža. Da napomeneme deka mozete da go koristite Bongo i vo druga zemja, ako vasiot operator dozvoluva roaming opcija.